IZNENADIO IH

IGRAO ZA REAL, SAD NAVIJA DA IZGUBE FINALE LIGE ŠAMPIONA: Kontroverzni fudbaler naljutio fanove, ali za to ima 1 razlog!

Autor Nebojša Marković

Džejms Rodrigez će svim srcem biti uz Liverpul, iako je donedavno igrao za njihovog rivala Everton.

Izvor: Profimedia/Instagram/jamesrodriguez10/Printscreen

U poslednje vreme, navikli smo da nas Džejms Rodrigez (30) iznenađuje svojim potezima. Prvo je rešio da ode iz Premijer lige i zaigra fudbal u Kataru, potom je rešio da kosu ofarba u roze, ali sada je imao još jedan zanimljiv potez.

Kolumbijski fudbaler i bivši igrač Evertona rekao je da će u finalu Lige šampiona navijati za njihovog najvećeg rivala Liverpul, a ne za svoj nekadašnji klub.

Rodrigez je za Real Madrid igrao od 2014. do 2020. godine, nakon što je oduševio na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Sa njima je osvojio i dve Lige šampiona.

"Real Madrid je tako težak protivnik u ovakvim utakmciama. Videli smo to u četvrtfinalu i polufinalu. Biće teško. Imam puno prijatelja i bivših saigrača u Real Madridu, mnogo volim taj klub. Imaju mnogo istorije u ovakvim utakmicama, ali Liverpul može da odigra sjajan meč", počeo je Rodrigez.

Ipak, on ima poseban razlog zbog kojeg želi da "ušati" pehar podignu igrači engleskog kluba.

"Liverpul igra odlično i imaju 'Lućita' Dijaza i ja želim da Lućo osvoji trofej", rekao je Rodrigez, istakavši da će navijati za Luisa Dijaza, svog saigrača iz reprezentacije Kolumbije.

Inače, Rodrigez je prethodnih godina bio deo kontroverzi, kada se o njemu se češće pisalo o "aferi" sa poznatom porno glumicom nego o golovima ili dobrim stvarima koje je radio na terenu.