Bizarno!

KOME STE NAPRAVILI STATUU? SITI OBELEŽIO KULTNI TRENUTAK, PA STIGLA PROZIVKA: Nemac misli da je u njegovu čast! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Nemački fudbaler Toni Kros smatra da je Mančester siti napravio statuu njemu u čast i postavio je ispred stadiona, umesto Kuna Aguera!

Izvor: Profimedia/Youtube/Man City/printscreen

Fudbalski klub Mančester siti predstavio je bistu jednom od najboljih igrača u svojoj istoriji, a mesto ispred stadiona dobio je Serhio Aguero i to u karakterističnoj pozi. U čast njegovog gola koji ima je doneo titulu pre tačno jedne decenije, "Građani" su pokušali da prikažu detalj u kojem Argnetinac proslavlja gol protiv Kvins Park Rendžersa.

Mnogi su na prvi pogled pomislili da u pitanju nije argnetinski napadač koji je godinama nosio dres engleskog tima već nemački fudbaler Toni Kros! Javio se čak i vezni fudbaler Real Madrida.

Na jednu objavio da je statua Serhija Aguera stigla na mesto ispred stadiona, Kros je reagovao na tviteru. "Sigurno?", napisao je Nemac poznat po odličnom smislu za humor i čestim konverzacijama sa navijačima na ovoj društvenoj mreži.

Pogledajte kako izgleda Aguerova bista:

Situacija je još zanimljivija kada se ima u vidu da je Toni Kros nastupao za Real u dvomeču koji je završio Sitijevu evropsku sezonu. Iako su imali gol prednosti iz prvog meča i vođstvo u Madridu, igrači Pepa Gvardiole primili su dva gola za minut, a zatim treći u produžetku i zbog njega nisu stigli do finala Lige šampiona.

Zbog toga je Mančester siti najčešća žrtva tviteraša od juče, a peckanjima se pridružio i sam Nemac.

Koliko sličnosti ima između statue Kuna Aguera i Tonija Krosa, sami procenite.

Ovako je Kros reagovao: