GOTOVO!

OBRT PRED POSLEDNJE KOLO SUPERLIGE - POMERENI MEČEVI ZVEZDE I PARTIZANA: Evo kada se odlučuje o šampionskoj tituli!

Autor Milutin Vujičić

Odlučeno je da mečevi Crvene zvezde i Partizana u 37. kolu Superlige budu pomereni sa subote.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Crvena zvezda i Partizan svoje mečeve poslednjeg 37. kola Superlige neće igrati u subotu, nego u nedelju - odlučeno je nakon današnjeg sastanka klubova i policije.

Razlog pomeranja su bezbednosni rizici zbog "vrelog" sportskog dana u prestonici Srbije. U vreme kada bi u isto vreme u Beogradu igrali Crvena zvezde i Partizan, igra se i finale fajnal-fora Evrolige. S obzirom na to da se očekuje dolazak velikog broja navijača Olimpijakosa, odlučeno je da "večiti" svoje mečeve igraju 24 sata kasnije.

Tako će Crvena zvezda svoj meč protiv Voždovca igrati u nedelju od 18.30 na stadionu "Rajko Mitić", dok će u istom terminu Partizan igrati poslednji susret u Superligi u Humskoj protiv Radničkog iz Niša.

Podsetimo, Crvena zvezda ima dva boda više od Partizana pred poslednje kolo i crno-beli mogu da ih preskoče na tabeli jedino ako Voždovac slavi na stadionu "Rajko Mitić", stadionu na kome aktuelni šampion nije izgubio prvenstveni meč punih pet godina.

Podsetimo, polufinalni mečevi fajnal-fora Evrolige igraju se u četvrtak od 18 (Olimpijakos - Efes) i 21 čas (Barselona - Real Madrid), dok je završnica u subotu - meč za treće mesto od 16, a finale od 19 sati.

(MONDO)