Ovo je plan?

ZVEZDA NEĆE DZJUBU, VEĆ OVOG NAPADAČA! Terzić potvrdio da su crveno-beli ODUSTALI od legende, Rusi otkrili novu želju!

Autor Mladen Šolak

Crvena zvezda u centru pažnje sportskih portala u Rusiji. Oglasio se i agent fudbalera.

Izvor: Profimedia/Sputnik/MN Press

Kapiten ruske reprezentacije Artjom Dzjuba jeste bio želja Crvene zvezde, ali po svemu sudeći definitivno neće doći na "Marakanu". To je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić otkrio u razgovoru za tamošnje medije, a oni su potom otkrili da je nova "meta" šampiona Srbije napadač Sočija, Kolumbijac Mateo Kasijera.

"Crvena zvezda više nije zainteresovana za Artjoma Dzjubu. Potreban nam je brzi i mladi napadač", rekao je Terzić za "RB Sport". Nekoliko sati kasnije, tamošnji portal "Sport-Eskpres" objavio je da je Crvena zvezda zainteresovana za napadača Sočija, koji se uklapa u Terzićevu "skicu" ofanzivca kakav je potreban tim Dejan Stankovića.

Kasijera ima 25 godina, minule sezone je dao 14 golova i postao drugi strelac tamošnje Premijer lige. U Soči je stigao iz Belenenseša u avgustu 2021, a prema specijalizovanom portalu "Transferamrkt", cena mu je procenjena na 3,5 miliona evra. Takođe, značajno je i to da je ugovorom vezan za klub do juna 2023.

Izvor: Profimedia/SPUTNIK

Igračev agent Nikolas Petropulos dao je izjavu povodom navodnog Zvezdinog interesovanja. "Na današnji dan ništa ne mogu da kažem o budućnosti Matea Kasere", kratko je on naveo.

Crvena zvezda u četvrtak će završiti sezonu derbijem protiv Partizana u finalu Kupa Srbije, a onda će posvetiti punu pažnju sklapaju tima za kvalifikacije za Ligu šampiona. Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela govorio je ove nedelje o planovima kluba u prelaznom roku.