Fudbal

"SAČEKUŠA" ZA NAVIJAČE BORCA - LETELE BAKLJE I KAMENICE: Policija morala da reaguje, ima i povređenih! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Žestoka navijačka tuča izbila je u srcu Hercegovine, a sukobili su se navijači iz Republike Srpske i Federacije BIH.

Izvor: Facebook/Crna hronika/Screenshot

Pred poslednje mečeve u sezoni Premijer lige BIH došlo je do veliih sukoba pošto je u srcu Hercegovine kod Kupresa došlo do ogromne navijačke tuče. 

Navijači banjalučkog Borca i sarajevskog Željezničara sukobili su se kod Kupresa, gde je došlo do žestokog okršaja u kojem su korišćene baklje i palice, potvrdio je portparol MUP-a kantona 10 Ivica Vrdoljak za MONDO.

"Lešinari" su preko Kupresa putovali ka Posušju gdje danas gostuje Borac, a na Kupresu su ih sačekali navijači Željezničara izbila je masovna tuča u kojoj je bilo i povređenih. Prema prvim informacijama nekoliko osoba je zatražilo medicinsku pomoć, a privedeno je desetak navijača, koji se nalaze na kriminalističkoj obradi.

"Oko 14.30 je došlo do tuče navijača Borca i Željezničara. Dolaskom policije, oni su se razbežali, ali naši pripadnici su uspeli da pronađu i privedu njih desetak, koji su trenutno na kriminalističkoj obradi. Ono što u ovom trenutku znamo je da su dva autobusa oštećena, deluje da je u pitanju veća materijalna šteta i nekoliko osoba je povređeno. Deluje takođe da su u pitanju lakše telesne povrede, ali to ćemo sa sigurnošću znati kad budu završeni lekarski pregledi", rekao je Vrdoljak za naš portal.

Pogledajte video snimak tuče!