Imaju zašto da slave!

SLAVI RONALDO, GRMI STADION, A IGRAČI LUDUJU: U Španiji promocija proslavljena sa stilom - igrači napravili šou! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Igrači Valjadolida nisu propustili da proslave "poklonjeno" mesto u Primeri!

Izvor: Twitter/screenshot/realvalladolid

Polako se završava fudbalska sezona, a poslednji mečevi su baraži za opstanak u ligi ili za prelazak u viši rang. U engleskoj smo videli povratak Notingem Foresta u Premijer ligu, a u Španiji se u najviši rang vratio Valjadolid.

Almerija je završila kao prva u Segundi, a ekipa Valjadolida je pobedom nad Ueskom 3:0 obezbedila je drugo mesto, 81 bod i neočekivanu promociju! Pred poslednje kolo Eibar je bio prvi na tabeli, ali je neočekivano izgubio od fenjeraša Alkorkona, kome bodovi nisu bili potrebni. 

Po završetnu meča na stadionu Valjadolida nastala je prava fešta! Igrači, kada su čili za rezultat Eibara, počeli su da slave, a pune tribine su zagrmele! Posebno zanimljiv detalj je bio to što su igrači Valjadolida došli do automobila koga su provozali po terenu.

Pogledajte snimke slavlja na stadionu "Hose Zorilja":

Jedan od onih koji je najviše slavio bio je i nekadašnji legendarni napadač Brazila Ronaldo, koji je većinski vlasnik Valjadolida.