POGLEDAJTE!

BIVŠA "ZEČICA" JE NAJSEKSI MENADŽERKA, VOLI DA SE SLIKA GOLA! Rumunka (49) kupila klub, bogatija je i od Kejna (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Poznata fudbalska agentkinja Anamarija Prodan navodno poseduje ogromno bogatstvo.

Izvor: Instagram/anamariaprodanreghecampf/YouTube/Damian Draghici/Screenshot

Znate za Pinija Zahavija i Žorža Mendeša, najuticajnije fudbalske agente današnjice, a "proboj" na tržištu sve više pravi i jedna žena koju su proglasili za "najseksi agentkinju današnjice".

U pitanju je rumunska lepotica Anamarija Prodan (49) koja je pre ulaska u fudbal radila kao model i TV voditeljka, dok je od pre nekoliko godina postala i menadžerka. Ono što je posebno impresivno je da je i jedna od najbogatijih u ovom biznisu, pošto "The Sun" procenjuje njeno bogatstvo na 170 miliona evra.

Tako veruju da je bogatija i od recimo engleskog fudbalera Harija Kejna, koji je zaradio tri puta manje od nje, a Anamarija ima toliko novca da je skoro kupila i klub Hermanštat i otplatila njihov dug od 800.000 evra.

Bivša "zečica" sada želi da preuzme rumunski klub Akademika Klinčeni koji je ispao iz prve lige. Veruje da će uspeti da ih vrati ponovo u elitu i da "pomuti" račune znatno poznatijim i bogatijim klubovima, a ukoliko povuče svoje menadžerske veze - ko zna, možda ih budemo videli i u Evropi.

Rumunka se inače proslavila jer je jedno vreme zastupala čuvenog fudbalera Adrijana Mutua, a sada je pri agenciji "Spocs" koja vodi brigu o recimo Saši Kalajdžiću, Nikolaeu Stančijuu, Veljku Nikoliću, Marku Lazetiću, Gabrnijelu Enakeu i drugima...

Trenutno je "singl", a sve pošto su procurile njene golišave fotografije na Internetu.

I njena kćerka je poznata u javnosti u Rumuniji pošto važi za jednu od najlepših košarkašica.