TO JE TO

NI JEDAN, A NI DRUGI RADNIČKI - LALATOVIĆ IDE U INOSTRANSTVO! Želja mu je da osvoji prvi šampionski naslov u karijeri

Autor Milutin Vujičić

Mladi srpski trener Nenad Lalatović ide u inostranstvo, ali u komšiluk.

Izvor: MN Press

Nenad Lalatović je napravio čudo sa Radničkim iz Kragujevca pošto ih je sačuvao u Superligi kada je situacija bila bezizlazna, potom je dobio ponudu da preuzme Radnički iz Niša, ali se na kraju zahvalio na tome i odlučio da karijeru ipak nastavi u inostranstvu.

Ne ide daleko, Nenad Lalatović će od naredne sezone biti trener Borca iz Banja Luke, a ostalo je još samo da se utanače detalji oko ugovora i naredne nedelje će potpisati ugovor.

Lalatoviću će to biti drugi put u karijeri da radi van granica Srbije, pošto je prethodno vodio Al Batin iz Saudijske Arabije, a velika želja mu je da prvi put osvoji šampionski naslov. Sa Vojvodinom je uspeo da dođe do Kupa Srbije, dok će u Banjaluci pokušati da "sruši" aktuelnog prvaka Zrinjski.

Očekuje se da pored Lalatovića dođu i njegovi pomoćnici Vidak Bratić i Dragan Šarac, sa kojima sarađuje praktično od početka trenerske karijere, a uprava je obećala i dolazak novajlija uz pomoć kojih će tim postati jači.

Lalatović je prethodno vodio Srem, Proleter, Napredak, Voždovac, Crvenu zvezdu, Borac, Vojvodinu, Čukarički, Radnički...