Sve zna!

JAPANAC STIGAO U SUPERLIGU, PA PROGOVORIO SRPSKI: Pet godina učio i sada sve zna - već može da čita novine! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Zanimljivo predstavljenje nakon potpisa za srpski klub.

Izvor: Instagram/Screenshot/fkvozdovac1912

Voždovac je u istom danu predstavio dva pojačanja - igrače sa kojima će pokušati da ponovi veoma uspešnu sezonu u elitnom rangu srpskog fudbala. Pored mladog golmana Andrije Katića, novi trener Nebojša Jandrić imaće na raspolaganju i japanskog fudbalera Arihira Sentokua.

Ofanzivni vezni je potpisao ugovor na tri godine sa beogradskim klubom, a zatim se pratiocima na društvenim mrežama obratio na čistom srpskom jeziku!

To je iznenađenje samo za one koji ne znaju kako se razvijala karijera mladog fudbalera.

Japanac je prethodnih pet godina proveo u Podgorici, gde je nosio dres dva crnogorska kluba. Sada je bilo pravo vreme za iskorak, pa je momak koji je jezik naučio toliko dobro da bez problema čita dnevne novine stigao u glavni grad Srbije.

"Učio sam jezik sam, čitao sam dnevnu štampu i knjige, da bih što pre savladao srpski. Svakoga dana sam pričao sa saigračima, ako mi nešto nije jasno odmah tražim da mi prevedu i korak po korak sada mogu da komuniciram bez problema. U Podgorici sam igrao sa Milom, tako da će mi biti lakše da se uklopim", rekao je Sentku za klupski sajt, aludirajući na crnogorskog štopera Miloša Milovića, koji već nosi dres "Zmajeva".

Pogledajte njegovu poruku na srpskom: