Ovako je bilo!

POČEO JE MANDAT NENADA LALATOVIĆA! Promocija, pa odmah na trening - ovako sprema Borac za trofej! (FOTO/VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Pod vođstvom novog trenera Nenada Lalatovića, fudbaleri Borca u petak su odradili i prvi trening na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Izvor: Mondo/Slaven Petković

Nenad Lalatović je danas u Banjaluci predstavljen kao novi trener Borca!

Odmah nakon konferencije za štampu, na kojoj je poručio da je došao u banjalučki klub kako bi pokušao da osvoji jedan od dva trofeja, Lalatović je izveo ekipu na lagani trening.

Pred srpskim stručnjakom koji će ekipu u narednoj sezoni voditi na tri fronta biće veoma težak zadatak. Borac je prvenstvo završio na mestu koje vodi u Evropu, a sada se očekuje iskorak - pa čak i borba za šampionsku titulu. Sami igrači, po rečima sa treninga, očekuju disciplinu i energiju novog šefa struke!

Pogledajte detalje sa treninga:

Kapiten Banjalučana Aleksandar Subić istakao je da će novi šef struke sigurno doneti potrebnu energiju za ostvarivanje klupskih ciljeva. 

"Nije bilo puno odmora, iz raznoraznih razloga, najviše zbog Evrope koju smo izborili. Novi trener je tu, dosta igrača je otišlo, očekujemo dolazak novih igrača. Na nama je da radimo i treniramo, pa ćemo videti. Svi znamo ko je Nenad Lalatović, nadamo se svi najboljem. Sigurno da je u pitanju energičan trener, uneće nam potrebnu energiju da probamo da napravimo nešto ove godine", rekao je Subić.

Novi fudbaler crveno-plavih, koji je stigao zajedno sa Lalatovićem je Nikola Andrić, doskorašnji defanzivac Radničkog iz Kragujevca.

"Ovde sam kratko, za sad je sve super i videćemo kako će biti. Verujem da će biti sve ok. Lalatović će doneti disciplinu u igri, mislim da je to potrebno timu i pomoći će nam da to i ostvarimo", izjavio je Andrić.

SPISAK FUDBALERA BORCA

Bojan Pavlović, Strahinja Bošnjak, Aleksandar Vojnović, Aleksandar Subić, Amar Begić, Dejan Meleg, Jovo Lukić, Obren Cvijanović, Donald Mols, Dino Ćorić, Filip Račić, David Čavić, Savo Sušić, Ivan Grgić, Marko Kujundžić, Đorđe Milojević, Nikola Lakić, Nikola Andrić, Marko Brkić, David Vuković, Benjamin Tatar i Luka Kulenović.

Zbog reprezentativnih obaveza ekipi će se 14. juna pridružiti: Nikola Ćetković, Luka Damjanović, Srđan Janjetović, Enver Kulašin i Dejan Popara.