Završeno!

LALATOVIĆ PRAVI "MINI SUPERLIGU" - STIGLO 4. POJAČANJE IZ SRBIJE: Borac sve jači, a u Banjaluci žele titulu!

Autor Dušan Ninković

Dosadašnji defanzivac Napretka iz Kruševca i nekada veliki talenat novosadske Vojvodine novi je član banjalučkog Borca.

Izvor: Mondo/Slaven Petković

Nastavlja Nenad Lalatović da slaže kockice u Borcu iz Banjaluke. Srpski trener je pre samo nekoliko dana preuzeo klub koji se takmiči u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a u njegov tim već je stiglo pet novajlija sa kojima želi da osvoji trofej.

Poslednji među njima je Milan Spremo (27), levi bek koji stiže iz kruševačkog Napretka!

Defanzivac koji je ponikao u omladinskoj školi Vojvodine iz Novog Sada, ugovor sa "crveno-plavim" potpisao je na jednu sezonu. Spremo je svojevremeno prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Srbije, a u Borac stiže iz kruševačkog Napretka, gdje je nastupao u prethodne tri godine.

Osim Napretka, u Srbiji je bio i član Vojvodine i Proletera iz Novog Sada, Bačke i Javora, u Sloveniji je igrao za Celje, dok je jedno vreme nosio i dres Kokanda iz Uzbekistana.

Spremo je peto pojačanje za banjalučki klub, a već četvrto koje je Nenad Lalatović angažovao iz Superlige Srbije. Prvo je u Borac stigao Benjamin Tatar koji je povratnik u Premijer ligu, a zatim redom igrači koji su nosili dres srpskih klubova u prethodnoj sezoni.

Nikola Andrić pojavio se već na prozivci trenera sa kojim je sarađivao u Radničkom prethodne sezone, usledio je dolazak Momčila Mrkaića iz Vojvodine, a na kraju i snažnog štopera Marka Gajića, drugog igrača koji se ovog leta iz Kragujevca preselio u Banjaluku.