I TO SE DEŠAVA

ŠAKIRA ANGAŽOVALA PRIVATNE DETEKTIVE DA PRATE PIKEA: Htela da mu oprosti NEVERSTVO, ali tek onda je nastao razdor!

Autor Milutin Vujičić

Objašnjeno je kako je došlo do raskida Šakire i Pikea.

Izvor: Profimedia

Kolumbijska pevačica Šakira i španski fudbaler Đerar Pike okončali su nedavno svoju 12-godišnju vezu, iz koje imaju dvoje dece, a razlog rastanka je neverstvo.

Pike je prevario Šakiru, navodno sa jednom studentkinjom iz Barselone, a ne saigračevom majkom kako se prvobitno spekulisalo. Pevačica je već dugo sumnjala da je fudbaler vara, pa je sada otkriveno i da je čak angažovala privatne detektive koji su ga pratili u stopu.

Nakon svega, bila je spremna da mu oprosti, navodno je dvaput pokušala da se pomiri sa Pikeom, međutim fudbaler Barselone je želeo da stavi tačku na njihovu vezu, prenosi "Marka".

Pikea je pogodilo što je sve "procurilo" u medijima, a za to su krivi privatni detektivi. Oni su medijima dali informaciju da Pike vara Šakiru i pre nego što su obavestili atraktivnu Kolumbijku, nakon čega je nastao razdor između poznatog para i više nije bilo nazad...

Šakira je potom objavila saopštenje u kome je potvrdila raskid sa Pikeom, i to bez pristanka fudbalera. Njemu inače ne ide ni na profesionalnom planu pošto će dobiti "korpu" i od Barselone.