PAKLENI PLAN JUVENTUSA, PRAVE BALKANSKI KLAN U NAPADU: Dovode idealnog partnera Vlahoviću, ali želi ga i Real!

Dušan Vlahović je udarna igla Juventusa, ali Maks Alegri želi da još pojača napad.

Profimedia

Juventus definitivno mora ozbiljno da osveži svoj tim naredne sezone, jer je jasno da sadašnja ekipa nema kvalitet da se takmiči sa najboljima u Italiji, a izgleda da će renoviranje da se nastavi sa radovima na napadačkom delu tima.

Iako je Dušan Vlahović rešio mnoge probleme, a trener Masimilijano Alegri je hvalio Alvara Moratu, sada se pojavljuju mnoge glasine. Prvo je pisano da se pregovara sa Luisom Suarezom, a sada navodno "stara dama" želi da ukrade Edina Džeka Interu. 

Najbolji napadač u istoriji Bosne i Hercegovine potvrdio je dobru formu u Zenici gde je dao dva gola Finskoj u meču Lige nacija, a sada bi mogla da se izvrši svojevrsna trampa Intera i Juventusa. Paulo Dibala je nakon godina u Juventusu rešio da pređe u Inter, a u Torinu sada hoće Džeka koji bi zamenio Aleksisa Sančeza i Felipea Kaiseda na koje se više ne računa.

"Kalčomerkato" navodi da Alegri smatra da je Džeko idealan partner Vlahoviću u špicu, ali nije Juventus jedini koji razmišlja o "Dijamantu". Navodno ga želi i Real Madrid kao nekoga ko bi čekao šansu sa klupe pored Karima Benzema, a to znači da u Španiji planiraju prodaju Luke Jovića.

Prelazni rok zvanično nije ni počeo, ostalo je još mnogo vremena za pregovore, ali očigledno da je interesovanje za Džeka ogromno.