POGLEDAJTE

JIRGEN KLOP STIŽE U SRBIJU DA VODI SUPERLIGAŠA! HIT snimak bivšeg igrača Zvezde - trener Liverpula otkrio gde dolazi!

Autor Nebojša Marković

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Miroslav Tanjga ima "bombu prelaznog roka" koju je morao da podeli sa svetom.

Izvor: Facebook/screenshot/Sima Sekulić

Sledeća sezona u Superligi Srbije biće istorijska! Čak pet klubova će izboriti mesto u UEFA takmičenjima, a šampiona domaćeg prvenstva će direktno ići u grupnu fazu Lige šampiona.

Zbog toga su mnogi klubovi ovog leta posebno ambiciozni tokom prelaznog roka, a ako je verovati Miroslavu Tanjgi, niko nije ambiciozan kao Vojvodina. Oni za trenera dovode Jirgena Klopa!

Naravno, radi se o šali, ali vrlo zanimljivoj koju je priredio nekadašnji fudbaler Vojvodine, Crvene zvezde, Fenerbahčea, Herte iz Berlina i Majnca. Pomoćnik Siniše Mihajlovića u stručnom štabu Bolonje očito se susreo sa Jirgenom Klopom, svojim nekadašnjim saigračem baš iz Majnca, kluba u kojem je Tanjga završio karijeru 1999. godine.

Nekadašnji defanzivac iz Vinkovaca je rešio da se našali sa starim prijateljem, a prijateljima iz FK Vojvodina je rešio da pošalje snimak u kojem im predstavlja njihovog novog trenera.

"Predsedniče, vidi ovo. Moram da ti kažem da sam ti našao novog trenera, sve sam se dogovorio oko uslova. On će ti sad reći da pristaje na uslove", rekao je Tanjga i potom pokazao o kome se radi.

U kadru se pojavio Jirgen Klop sa kačketom i naočarama za sunce.

"Je l' pristaješ na sve uslove što smo rekli?", rekao mu je Tanjga na srpskom jeziku, a Nemac je odgovorio na engleskom:

"Nema problema... Novi Sad! Vojvodina Novi Sad!" uzvikivao je Klop ponavljajući reči Tanjge. Samo još da vidimo šta će reći u Liverpulu...