NEVEROVATNO

OPA - LEVANDOVSKI U TIMU S MESIJEM, MBAPEOM I NEJMAROM? Bajern i Barsa su u ŠOKU, a za sve je kriv ozloglašeni agent!

Autor Nebojša Marković

Francuski mediji bruje da bi Robert Levandovski mogao da ode u Pari Sen Žermen, a da glavni krivac za takav eventualni transfer mogao bi da bude poznati agent Pini Zahavi.

Izvor: Profimedia/YouTube/Goal/Printscreen

Letnji prelazni rok se zahuktava, a Pari Sen Žermen je ponovo spreman da sve "zakuva"! Nakon završetka celogodišnje sage oko budućnosti Kilijana Mbapea i njegovog odbijanja Real Madrida, Parižani su sada spremni da i od Barselone načine novog "večnog neprijatelja".

Jer francuski mediji bruje o potencijalnoj transfer bombi - Robert Levandovski je velika želja PSŽ-a!

Kako javljaju francuski mediji, PSŽ polako završava dolazak novog trenera Krištofa Galtijea, a za to vreme spremaju transfer koji bi mogao da učini napad "svetaca" još krcatijim zvezdama.

Pored Mbapea, Lionela Mesija i Nejmara, od naredne sezone mogao bi da bude i Levandovski! "Futmerkato" piše da u PSŽ i dalje veruju da bi mogli da dovedu Poljaka iz Bajern Minhena, uprkos njegovoj želji da zaigra u Barseloni.

Katalonci finansijski ne stoje baš najbolje po tom pitanju, a kako se ističe, ni Pini Zahavi, menadžer Levandovskog, nema ništa protiv da njegov igrač stigne u PSŽ. Uostalom, on taj klub odlično poznaje otkad je radio na Nejmarovom rekordnom transferu pre nekoliko godina.

Zahavi se prethodnih godina često spominjao u istraživanjima poslova fudbalskih agenata u transferima, a bio je i često spominjano ime u "Football Leaks"-u, kada su isplivale brojni kontroverzni detalji o postupanju agenata prilikom sklapanja poslova.

Još uvek nema konkretnijih informacija oko eventualne visine transfera Poljaka, ali jasno je da je to nešto oko čega PSŽ ne bi morao da brine. Samo je još potrebno da Levandovski ubedi Bajern da ga prodaju godinu dana pre isteka ugovora.