Konačno je završena transfer saga oko Kilijana Mbapea, koji je odlučio da ostane u Pari Sen Žermenu i "odjavi" Real Madrid, ali sada bismo mogli da dobijemo novu.

Robert Levandovski se oglasio i poručio - neće više da igra za Bajern i želi da što pre napusti klub!

Nakon što smo mesecima slušali sve i svašta o mogućem odlasku Mbapea iz Pariza u Madrid, sada je fokus prešao na slavnog poljskog golgetera.

Robert Levandovski je još ranije istakao da bi voleo da promeni sredinu i zaigra za Barselonu od naredne sezone. Ipak, sportski direktor Hasan Salihamidžić i ostatak uprave kluba nadali su se da bi mogli da ga ubede da se predomisli.

Njihov glavni argument je bio da "Leva" s Bajernom ima ugovor do leta 2023. godine i da ne nameravaju da ga prodaju. Ali poslednje reči Levandovskog govore da on to neće trpeti.

"Moja era u Bajernu je završena! Više ne vidim mogučnost da igram za taj klub. Bajern je ozbiljan klub i verujem da me neće zadržati. Ne želim više da igram za njega. Transfer je najbolje rešenje za obe strane, nadam se da me neće zadržavati samo zato što to može", poručio je Levandovski nakon dolaska u kamp reprezentacije Poljske pred utakmice u Ligi nacija.

Sada ostaje da se vidi kakvo rešenje sledi, ali Bajern neće naterati Levandovskog da se predomisli...