Probaće u Grčkoj

PROBAĆE SVE DA UBEDI PIKSIJA DA GA POVEDE U KATAR: Srbin otišao iz Bundeslige, samo hoće minute i mesto na Mundijalu!

Autor Nikola Lalović

"Zlatni orlić" poslednje dve godine pokušava da pronađe idealnu sredinu, a sada ide u Grčku.

Izvor: MN Press

Karijera Mijata Gaćinovića od odlaska iz Hofenhajma pre dve godine puna je problema, od onih sa izborom kluba i minutažom do povreda, a sada će Trebinjac pokušati da je oživi.

Momak koji je odrastao u Trebinju pokušaće da se vrati u formu i nametne selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju pred Mundijal, a za to će mu trebati minuti ili bolje rečeno sati na terenu.

Nakon epizode u Panatinaikosu, gde je nastupao kao pozajmljen igrač Hofenhajma, Gaćinović je odlučio da promeni klub, ali ne državu, pa ni grad. Gaćinović bi karijeru trebao da nastavi u AEK-u.

Grčki mediji objavili su da je u nedjelju tokom dana stigao u Atinu, a tamo mu se pridružio i njegov agent Miloš Malenović. Njihov dolazak, kako navodi grčka "Gazeta" trebalo bi da znači da je dogovor između Hofenhajma i AEK-a praktično postignut, ili su u najmanju ruku pregovori u završnoj fazi.

Kako se navodi transfer nekadašnjeg "zlatnog orlića" sa Novog Zelanda koštaće AEK 1,5 milion evra. Sa atinskim žuto-crnima trebao bi potpisati trogodišnji ugovor po kojem bi primao milion evra godišnje.