Bombe!

GRAFIČAR PREDSTAVIO STRAŠAN TANDEM - DVA BIVŠA IGRAČA ZVEZDE: Crveno-bela filijala ima najjači duo Prve lige Srbije?!

Autor Dušan Ninković

Dvojica iskusnih fudbalera su u istom danu predstavljeni kao novi igrači tima sa Senjaka.

Izvor: MN Press

Prethodnih godina je Grafičar razigravao mlade fudbalere Crvene zvezde, ali uvek pod "kontrolom" nekoliko starijih prvotimaca, iskusnijih igrača koji su im bili uzor tokom vremena provedenog na Senjaku. Takva praksa će se očigledno nastaviti, pošto je Grafičar počeo da ređa zvučna pojačanja.

Beogradski prvoligaš objavio je na zvaničnom instagram profilu da je u svoje redove doveo dvojicu bivših ofanzivaca Crvene zvezde - Filipa Kasalicu (33) i Andriju Kaluđerovića (34)!

Iskusni fudbaleri trebalo bi da budu kapitalna pojačanja za mladu ekipu Marka Neđića, koja će u narednoj sezoni pokušati da izbegne plej-aut i plasira se u gornji deo tabele. nema sumnje da će iskustvo Kasalice i Kaluđerovića Grafičaru značiti na terenu, a da će njihovo podsećanje na period karijere u Zvezdi biti bitan i za mlade saigrače koji planiraju da stignu do dresa Crvene zvezde.

Filip Kasalica je dres Crvene zvezde nosio od januara 2012. do jula 2014. godine i za to vreme osvojio dva trofeja, dok je Kaluđerović u klubu bio od avgusta 2010. do februara 2012. godine. U svojoj prvoj sezoni u klubu podelio je nagradu za najboljeg strelca Superlige sa Ivicom Ilievim, tadašnjim napadačem a sada direktorom Partizana.

Kasalica, koji je svojevremeno bio i reprezentativac Crne Gore, u Beograd se vraća nakon dvogodišnjeg mandata u Radničkom iz Niša, dok je poslednji klub Andrije Kaluđerovića bio novosadski Proleter.