ZAMISLITE SAMO!

SENZACIJA! RONALDO NE IDE U REAL, NEGO BARSU!? Svi ga odbili redom, a sad je spreman da Mesiju zada STRAŠAN udarac

Autor Milutin Vujičić

Kristijano Ronaldo će ovog leta napustiti Mančester junajted i zaputiti se možda i u Barselonu.

Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo se nije pojavio na pripremama Mančester junajteda zbog "porodičnih razloga", a sve pošto su mediji danima pred prvo okupljanje igrača izveštavali o tome da je od kluba zatražio da ode već ovog leta.

Nije bio zadovoljan po povratku na "Old Traford", smatra da se ne uklapa ni u planove novog trenera Erika ten Haga, tako da njegov agent Žorž Mendeš već duže vreme pokušava da mu pronađe klub. Međutim, za sada nalazi samo na zatvorena vrata, tako da je pokucao i na ona na koja nije smeo ni da pomisli zbog Ronalda. Sve do sada...

Španski list "AS" navodi da je sada opcija za Ronalda čak odlazak i u Barselonu, pošto se njegov agent sastao sa predsednikom kluba Đoanom Laportom.

Navodno, razgovarali su o igračima poput Rubena Neveša, Rafaela Leaoa i Bernarda Silve, o čijim karijerama takođe brine, međutim "iskočilo" je i Ronaldovo ime. Barselona traži napadača, nikako da se dogovori sa Bajernom oko Levandovskog, dok do sada nisu ni pomišljali na CR7 zbog Mesija.

Ipak, muka bi i jedne i druge mogla da natera da ostvare saradnju. Ronalda ne žele Roma, Napoli, Real Madrid, stidljivo se provlače Čelsi i Sporting, a Barselona ne može da pronađe golgetera.

Videćemo samo šta bi najbolji fudbaler u istoriji kluba Lionel Mesi rekao na to što Ronaldo dolazi da "kupi" njegove navijače.