AU!

HAOS! ŠAKIRA JE SPREMNA DA UNIŠTI PIKEA: Oprostila bi mu studentkinju, ali zbog jednoga će otkriti AFERE koje više bole

Autor Milutin Vujičić

Đerar Pike je mislio da će lako sa Šakirom i to mu se obilo o glavu kao bumerang.

Izvor: Profimedia

Slavni fudbaler Đerar Pike i pevačica Šakira stavili su tačku na vezu dugu 12 godina. Njih dvoje nisu bili u braku, ali imaju dvojicu sinova - Milana (9) i Sašu (6) - oko čijeg starateljstva ne mogu da se dogovore.

Nakon što je Pike prevario Šakiru, i to navodno sa studentkinjom iz Barselone, poznata pevačica iz Kolumbije je "proterala" fudbalera iz njihovog zajedničkog stana. Ostala je da živi sa decom u njihovom zajedničkom domu, međutim Pike smatra da bi sinovi trebalo da pripadnu njemu.

Šakira planira da se preseli sa Milanom i Sašom u Majami, odnosno ne želi da bude u Barseloni dok ne počne sudski postupak o starateljstvu nad decom, dok je Pike već počeo da je "pritiska" sa advokatima.

Poznati fudbaler želi da deca ostanu sa njim u Kataloniji, kao što je to bilo i do sada, a nakon što je pevačica primetila da se Pike sve više meša u proces - odlučila je da mu "zagorča" život. Španski mediji otkrivaju da je njihov razgovor prošao vrlo loše, nakon čega je Kolumbijka zapretila.

"Bivši partneri se bore za starateljstvo nad decom, a nakon što je Pike odbio da pusti decu da sa Šakirom odu u Majami, ona mu je zapretila da će otkriti njegove najveće tajne", pišu španski mediji.

"Pre svega se to odnosi na privatni život i kontroverzne poslovne poteze u poslednje vreme".

To se najverovatnije odnosi na "šurovanje" sa Saudijskom Arabijom kojoj je Pike, uz svesrdnu pomoć prvog čoveka španskog fudbala, prodao prava na Superkup. Ova afera je taman utihnula pre nego što se pojavila informacija da se rastaje sa Šakirom, pa je to karta na koju bi pevačica igrala.

"Shvatila je da to više nije isti čovek sa kojim je živela i neće stati. Spremna je na sve... Ima stvari o njemu koje niko ne zna, a koje bi mogla da objavi", poručuju španski mediji.