RASKOŠ!

FUDBALER SPISKAO 700.000€ NA SVADBU GODINE! Bivši igrač Reala ima PETORO dece sa 3 žene, za novu je imao STRAŠAN poklon!

Autor Nebojša Marković

Hese Rodrigez je sa njom prethodno raskinuo, druga mu je rodila dvoje dece, a sada se opet skrasio kraj Aure Ruiz.

Izvor: Profimedia/Instagram/aurah.ruiz/printscreen

Nekadašnji fudbaler Real Madrida Hese Rodrigez konačno je rešio da se skrasi! Ovaj 29-godišnjak koji ima petoro dece sa tri različite žene proteklog vikenda je oženio Auru Ruiz u luksuznom odmaralištu u Las Palmasu.

A španski mediji bruje da je to jedno od najraskošnijih venčanja u toj zemlji ove godine, pošto je Rodrigez samo na taj dan potrošio 700.000 evra!

Mediji na Pirinejima već uveliko otkrivaju sve detalje venčanja Rodrigeza i Ruizove. Kako su saznali, Hese je samo na troškove venčanja potrošio 600.000 evra. U to su bili uračunati troškovi iznajmljivanja prostora, pevača i svega ostalog potrebnog za takvu nezaboravnu svadbu.

"Više nikad se neće održati događaj takvih razmera", rekao je jedan od konobara koji su bili angažovani na venčanju. No, nije to bilo sve.

Španski fudbaler je svojoj supruzi spremio i poseban venčani poklon - kupio joj je automobil Mercedes AMG GLE, koji vredi 100.000 evra! Inače, ovo nije prvi put da Hese privlači pažnju potezima van terena.

Rodrigez ima dvoje dece sa Melodi Santanom, dvoje dece sa Žanirom Barm koja je bila njegova devojka do proleća prošle godine. A jedno dete ima i sa novom suprugom Aurom, sa kojom je već ranije jednom bio u vezi.

U međuvremenu su se pomirili, a sada i venčali. Hese Rodrigez je bio igrač od kojeg se mnogo očekivalo kada je stigao u prvi tim Real Madrida. Sa njima je osvajao i Ligu šampiona u nekoliko navrata, ali sve je krenulo nizbrdo nakon njegove teške povrede kolena 2014. godine.

Sada je igrač turskog Ankaragučua, a evo kako su mladoženja i mlada izgledali na venčanju: