Svaka čast!

HIT - IGRAČI SRPSKOG KLUBA SPREMILI MOTORNU TESTERU! Evo šta će da urade JAVORU ovog vikenda!

Autor Dušan Ninković

Dva fudbalska kluba iz Srbije su izazvali fantastične reakcije na društvenoj mreži Tviter.

Izvor: Twitter/screenshot/@fknapredak037/FKJavorMatis

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca već dugo ne može da postigne gol u Superligi, ali zato postoji polje na kojem dominiraju. Tviter profil ovog kluba jedan je od najzabavnijih u regionu, a novu spektakularnu objavu pripremili su pred meč protiv Javora kod kuće.

"Čarapani" će u četvrtoj rundi srpskog fudbala ugostiti Ivanjičane, a izgleda da na taj meč planiraju da ponesu opremu za orezivanje, sekire, testere i ostalo oruđe. Plan im je da poseku javor!

U duhovitoj video najavi Kruševljana vidi se kako fudbaleri Napretka predvođeni Bojanom Čečarićem vežbaju obaranje stabala. Iskusni napadač se uhvatio motorne testere, dok su njegovi saigrači u pozadini u ruke uzeli sekire, makaze i ostalu aparaturu za ovaj delikatan posao. 

Pogledajte kako su se opremili:

Objava Napretka iz Kruševca oduševila je tviter korisnike u Srbiji i još jednom pokazala da je njihov tim zadužen za marketing veoma uspešan u poslu koji radi. Podsećamo, u sredu je hit na društvenim mrežama bila njihova objava u kojoj su napravili svojevrsni rimejk kultnog filma "Lepa sela lepo gore", a sve kako bi predstavili novog fudbalera. Pogledajte kako su sada napravili "foru":

Naravno, na odgovor iz Ivanjice se nije dugo čekalo. I Javor je veoma aktivan na tviteru, a imali su spreman odgovor na ovo Napretkovo naoružanje. Ivanjičani su iskoristili insert iz serije "Selo gori a baba se češlja" i to deo u kojem sin Dragan objašnjava Petrojki kako je tata rekao da drvo ne treba da se seče!

Pogledajte odgovor: