OPA!

SA OBILIĆEM OSVOJIO TITULU, A SADA JE PREUZEO OFK BEOGRAD! Na Karaburmi užurbano rade - novi trener, pa OSAM pojačanja!

Autor Nemanja Stanojčić

Seo je Nenad Grozdić na klupu tima sa Karaburme. Već su stigla i pojačanja...

Izvor: MN Press

OFK Beograd želi da se vrati na staze stare slave, pa su tako krenuli sa užurbanim radom. Za novog trenera postavljen je bivši fudbaler Nenad Grozdić, a u klub je stiglo čak osam pojačanja.

Grozdić je u igračkoj karijeri prošao kroz veliki broj klubova, a igrao je i za reprezentaciju Jugoslavije. Krenuo je iz Majdanpeka, a najveći uspeh ostvario je u Obiliću sa kojim je osvojio titulu u sezoni 1997/98. Igrao je još za Vitese, Lens, Rasing Ferol Bursu, Rad...

"Sitan korak - fudbalski vez. OFK Beograd ima novog šefas truke, on je bivši fudbalski internacionalac Nenad Grozdić", poručili su sa Karaburme.

Nedugo posle objave o novom treneru stiglo je i saopštenje o novim igračima. Čak osmorica su potpisala.

U pitanju su Ilija Stojančić (21, ofanzivni vezni), Marko Simić (28, levo krilo), Milan Zorica (30, desno krilo), Marko Keča (23, vezni red), Borko Šućak (24, vezni red), Dušan Plavšić (30, vezni red), FIlip Minić (27, vezni red) i Igor Čermelj (bek).

Podsetimo, Saša Stefanović povukao se sa mesta Upravnog odbora kluba posle ispuštene prednosti i izgubljene šanse za plasman u Prvu ligu Srbije. Klub je preuzeo Dejan Vuksanović, a na mesto sportskog direktora postavljen je Dušan Petković. Sin legendarnog Ilije Petkovića je odmah doveo nekoliko pojačanja.