SVE POKAZALA!

PROVALJEN - FUDBALER REALA "STARTOVAO" ZVEZDU SAJTOVA ZA ODRASLE: Đulijana objavila fotku, ovako se nabacivao i glumici!

Autor Nebojša Marković

Vinisijus Žunior letnju pauzu očito koristi da se opusti i na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram/screenshot/vinijr/ester_exposito/julianaorellano

Odavno je poznato da svetski poznati fudbaleri imaju običaj da se na društvenim mrežama javljaju devojkama koje im zapadnu za oko i bez problema stupe u kontakt sa njima.

Ipak, reklo bi se da je pobednik u tom onlajn flertovanju postao fudbaler Real Madrida Vinisijus. Nakon svetski poznate španske glumice, sada se "nameračio" i na argentinsku glumicu u filmovima za odrasle!

Vinisijus je iza sebe imao sjajnu sezonu u Real Madridu, postao je prvak Španije i Evrope, a pauzu očito koristi da se zabavi na društvenim mrežama.

Tako je u centar pažnje javnosti dospela Đulijana Oreljana, nakon što je potvrdila argentinskim medijima da joj se nekoliko popularnih fudbalera javljalo, a među kojima je i zvezda Reala.

Ona je objavila i fotografiju prepiske s Brazilcem na društvenoj mreži Instagram. Vinisijus se prvo javio običnim pitanjem "šta ima", a nakon toga je i reagovao na provokativne Đulijanine fotografije.

Izvor: Instagram/printscreen

Đulijana svoju popularnost stekla baš na društvenim mrežama, a odlučila je i da novac zarađuje na platformama sa erotskim sadržajem. Ovo je Đulijana Oreljano:

Inače, Vinisijus je imao i svoj pokušaj kod 22-godišnje španske glumice Ester Espozito. Nju prati preko 29.000.000 ljudi na Instagramu, a kada je Vinisijus na njenim fotkama počeo da ostavlje emotikone srca u komentare - bilo je i onih koji su govorili da su njih dvoje možda u vezi.

Izgleda da je Vinisijus samo bio oduševljen fotografijama... Ovo je Ester Espozito: