Fudbal

U PARTIZANU NISU ZABRINUTI ZA PROLAZ! Vazura se oglasio: Naivno primljeni golovi, bolji smo!

Autor Nemanja Stanojčić

Miloš Vazura se javio posle poraza crno-belih na Kipru.

Izvor: MN Press

Partizan je dobio šamar na Kipru, izgubio je od AEK-a (2:1). U Beogradu biće pod imperativom pobede i toga su u klubu svi svesni.

Uprkos svemu što se dešava generalni direktor tima iz Humske Miloš Vazura je uveren da će sve biti u redu i da će srpska ekipa nastaviti takmičenje u Ligi Evrope.

"Primili smo dva naivna gola iz kornera, igrali smo dobro u prvom poluvremenu. Nismo iskoristili šanse, Rikardo i Vujačić pogodili su prečke i stigla je kazna. Verujem da u Beogradu možemo da prođemo, smatram da smo bolja ekipa", rekao je Vazura za "Informer".

Jasno je da stvari unutar kluba ne funkcionišu. Sportski direktor Ivica Iliev je otišao zbog nesuglasica oko ostanka trenera Ilije Stolice. Šefu stručnog štaba se drma klupa i već neko vreme se spekuliše o mogućem odlasku.

Crno-beli odložili su meč sa Napretkom koji je trebalo da se odigra za vikend i imaće dovoljno vremena da se pripreme za revanš koji se u Humskoj igra 11. avgusta (21 čas). Stolica je odmah posle prvog meča naglasio da nedostaje još pojačanja, pa će biti zanimljivo videti šta će se dešavati unutar kluba u narednim danima.