Bizarno!

JOŠ JEDNA TUČA U HUMSKOJ - OVAKO JE SAVLADAN NAVIJAČ: Sukob na atletskoj stazi, reagovala ŽANDARMERIJA! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Meč Partizana i AEK-a iz Larnake doneo je niz sukoba na različitim delovima stadiona.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Partizan je remijem u Humskoj protiv AEK-a iz Larnake završio kvalifikacije za Ligu Evrope, a meč u trećem kolu obeležilo je nekoliko incidenata. Dobar deo meča u glavnoj ulozi bili su navijači koji su tražili odlazak uprave kluba, da bi na kraju susreta postrojili fudbalere Partizana ispred južne tribine. Nastavilo se sukobom Nenada Tomovića i fotoreportera, a dogodio se i jedan sukob koji mnogi nisu videli.

Sa slika je teško zaključiti kako je sve inicirano, ali se jasno vidi da je navijač oboren na zemlju i zaključuje se da su fotoreporteri takođe pripadnici policije.

Sukob se dogodio na atletskoj stazi nakon završetka utakmice, a fotografije jasno pokazuju da su se dvojica fotografa sukobili sa navijačem. On je preskočio ogradu, možda čak i da bi krenuo ka igračima crno-belih, ali je ušao u sukob tamo gde to niko nije očekivao. Kako su "fotoreporteri" bili brojniji, uspeli su da ga savladaju i sačekaju dolazak pripadnika Žandarmerije.

Pogledajte tu situaciju:

Inače, ovo nije jedini incident u kojem su učestvovale osobe sa prslucima namenjenim fotoreporterima. Kako ističe srpski defanzivac Nenad Tomović, njega je jedan od fotografa provocirao tokom čitavog meča, a između ostalog mu je psovao majku i decu, što nije želeo da trpi. Bivši reprezentativac Srbije zaleteo se na kraju susreta i odgurnuo tog čoveka, kao što mu je i obećao tokom utakmice?!

Ovako je izgledao incident u kojem su učestvovali Nenad Tomović i fotoreporter: