TO JE TO

UEFA DONELA ODLUKU, PARTIZAN DOBIO PROTIVNIKA U EVROPI! Stiglo zvanično saopštenje - oni dolaze u Humsku!

Autor Nemanja Stanojčić

Sada više nema dileme, Hamrun stiže u Humsku u četvrtak.

Izvor: MN Press

Protivnik Partizana u kvalifikacijama za Ligu konferencija biće Hamrun. Levski iz Sofije se žalio zbog sporne situacije u završnici utakmice, zahtevali su da se meč ponovi, UEFA je taj zahtev odbila.

Klub sa Malte se oglasio i potvrdio da je doneta konačna odluka i da neće biti novog meča, već da će ekipa krenuti ka Beogradu. Tamo će u četvrtak u Humskoj gostovati crno-belima (21 čas).

"Želim oda informišemo javnost da smo dobili saopštenje UEFA i da žalba Levskog nije uvažena. To znači da će naš tim da igra protiv Partizana u Srbiji 18. avgusta", navodi Hamrun.

Da su male šanse da se to dogodi potvrdio je pre nekoliko dana i sudijski ekspert Igor Radojčić u izjavi za MONDO. Već tada je bilo jasno da samo čudo može da pomogne bugarskoj ekipi.

"Da, prekršeno je pravilo, ali se ovo tretira kao greška celog sudijskog tima. Neko od njih je trebalo da vidi taj detalj. Razumem tim koji se žali, mada ovo nije dovoljno da se meč ponovi. Nije bilo materijalne povrede pravila", rekao je Radojčić.

Duel na stadionu u Humskoj biće ujedno i evropski derbi Gordana Petrića koji je nedavno seo na klupu crno-belih i zamenio Iliju Stolicu. U svom prvom meču je slavio protiv Mladosti GAT golom Svetozara Markovića u nadoknadi.