KO BI REKAO

RASPADA SE JEDAN OD NAJBOLJIH VEZNIH REDOVA IKADA!? Real Madrid dobija bezobraznu promenu, iznenada MENJAJU plan!

Autor Milutin Vujičić

Nisu u Madridu planirali da prodaju jednog od najvažnih igrača ovog leta, ali nisu ni očekivali da će doći ponuda za njega...

Izvor: Profimedia

Toni Kros, Luka Modrić i Kazemiro zajedno na terenu su osvojili čak pet trofeja Lige šampiona, međutim izgleda da je vreme da se polako Real Madrid pozdravlja sa ovim neverovatnim veznim redom.

Tome u prilog najbolje idu transferi iz prethodnih godina, stigli su već Fede Valverde, Eduardo Kamavinga i Oreljen Čuameni, međutim "trojka" je izdržala sve, međutim pitanje je do kada. Postoji mogućnost da čuvatni trio nećemo gledati uopšte tokom predstojeće sezone...

"Marka" prenosi da se Mančester junajted okrenuo pregovorima sa Kazemirom pošto su propali pregovori oko Adrijena Rabioa, tako da je Brazilac njihov prioritet do kraja letnjeg prelaznog roka.

Već su stupili u kontakt sa Real Madridom i čeka se zvanična ponuda za iskusnog Brazilca, a čini se i da u Real Madridu znaju da je ovo možda i poslednja prilika da zarade na njemu. Stigao je 2013. godine i plaćen je svega 6 miliona evra, da bi sada kada je ušao u tridesete za njega mogli da dobiju i deset puta više.

Istovremeno, Real Madrid je ovog leta kupio i Čuamenija, koji je direktna zamena za Brazilca, a koji to nije blagonaklono primio i već se pričalo o nemirima u svlačionici.

Videćemo da li će se jedan od najboljih veznih redova i "raspasti" ovog leta nakon 16 zajedničkih trofeja.