Odlazi

ZVANIČNO - RASPAO SE NAJPOZNATIJI VEZNI RED SVETSKOG FUDBALA: Zajedno su osvojili sve, a sad ih je razdvojilo 70.000.000

Autor Nikola Lalović

Anćeloti se čudio, ali mora da proihvati, više nema svog omiljenog vezistu!

Izvor: Profimedia

Osvojio je sve sa Real Madridom i rešio da ode na brod koji tone! Kazemiro je posle devet godina u Madridu sada zvanično postao fudbaler Mančester junajteda gde će se pridružiti svom nekadašnjem saigraču iz "kraljevskog kluba" Rafaelu Varanu.

Sa Real Madridom je osvojio 18 trofeja,. od čega pet titula u Ligi šampiona, tri klupska prvenstva sveta, tri Superkupa Evrope, tri titule u Primeri, jedna Kup kralja i tri španska Superkupa.

Za iskusnog 30-godišnjeg Brazilca Mančester junajted je dao 70.000.000 evra i nadaju se na "Old Trafordu" da bi on mogao da zatvori rupu u veznom redu koja je vidljiva na startu nove sezone. 

Karlo Anćeloti se čudio odluci Kazemira da napusti klub, nadao se da se to neće desiti, ali sada je odlazak trofejnog veziste zvaničan. Sa odlaskom Kazemira raspada se vezni red Reala u sastavu Kazemiro-Modrić-Kros koji je bio kičma tima u svih pet osvojenih titula šampiona Evrope.