PORUKA

LALATOVIĆ ZNA ZAŠTO JE STANKOVIĆ OTIŠAO IZ ZVEZDE! I on se oglasio zbog Dekija: "Kada neko voli posao i ima emociju..."

Autor Nemanja Stanojčić

Nenad Lalatović pričao je i o odlasku Dejana Stankovića.

Izvor: MN Press

Nenad Lalatović i Dejan Stanković zajedno su počeli u omladinskoj školi Crvene zvezde i u istom danu su podneli ostavke. Stanković je otišao sa "Marakane" posle tri godine, dok je Lalatović posle skoro tri meseca drugi put odlučio da ode iz banjalučkog Borca.

Nenad je posle svega što se dogodilo obrazložio svoju odluku u razgovoru za MONDO, ispričao je koji su bili razlozi za novi radikalan potez i tom prilikom pričao je i o nekadašnjem saigraču. Prokomentarisao je vest koja je iznenadila mnoge celom regionu.

"Žao mi je što je Stanković podneo ostavku, on je veliko ime. Siguran sam da se ispraznio, dao je i pružio mnogo Zvezdi. Pamtiće ga po trofejima i svemu što je postigao. Kada neko voli svoj posao, ima emociju, kako on tako i ja. Bio sam i ja u vrhu ovde, ali sam emotivno ispražnjen, doneo sam odluku i neću ostati", rekao je Lalatović.

Zvezda je ekspresno reagovala posle odluke Stankovića, brzo je postignut dogovor sa njegovim nekadašnjim pomoćnikom Milošem Milojevićem i on će voditi ekipu već protiv Javora. Neće imati mnogo vremena da radi sa ekipom, a već ga u sredu čeka i prvi večiti derbi protiv Partizana...

"Milojevića dugo pratimo, on je mlad i moderan trener, baš kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Milojević je svakako bio predviđen da zameni Stankovića kada dođe taj trenutak i sada je došao. Nismo imali ni najmanju dilemu i vrlo brzo smo se sve dogovorili. Zvezdu sigurno čekaju novi uspesi sa Milojević na klupi, a verujem da će doći već u grupnoj fazi Lige Evrope, kao i u prvenstvu", istakao je Mitar Mrkela o novom treneru.