DOKLE?!?

"UDARIO" MESIJA, A SAD NEJMARU NE DA LOPTU! Razmažena zvezda Mbape pravi HAOS u timu, pogledajte šta je uradio! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Kilijan Mbape igra samo za sebe i ne pada mu na pamet da nekog od saigrača uključi.

Izvor: Twitter/staconzy16/Screenshot

Pari Sen Žermen je savladao Juventus na startu Lige šampiona 2:1 (2:0), a trijumf je bio znatno lakši nego što to rezultat prikazuje. Imao je sve u svojim rukama PSŽ i trebalo je znatno ubedljvije da slave, međutim ponovo je ego umešao prste, pa su zbog toga fudbaleri "stare dame" sve do poslednjeg sudijskog zvižduka imali šansu da se vrate makar sa bodom u Torino, ali nisu uspeli da iskoriste trzavice u domaćem sastavu...

Pobedu je doneo Kilijan Mbape, najskuplji igrač današnjice, golovima u petom i 22. minutu kada su mu asistirali Nejmar i Hakimi, a žarko je želeo da dođe do het-trika zbog kog je potpuno ignorisao svoje saigrače.

To se najbolje videlo u 51. minutu kada je PSŽ preko Mesija krenuo u strašnu kontru. U idealnom trenutku je Argentinac "gurnuo" loptu u prostor za Mbapea, stuštio se brzonogi napadač ka golu Perina, međutim umesto da na drugoj strani asistira potpuno samom Nejmaru za 3:0, odlučio je da sve sam završi.

Naravno, to se nije završilo golom, nego besom Nejmara koji nije mogao da veruje da mu saigrač u toj situaciji nije dodao loptu, čime su se samo produbile priče o tome koliko se zapravo njih dvojica ne podnose, a pamti se i da je "udario" Mesija.

Navijači na društvenim mrežama su se zbog toga posebno okomili na Mbapea, koji je vrlo sebičan, a Brazilac će shvatiti kakvu je šansu za gol propustio tek kada vidi usporeni snimak. Jedan ugao kamere možda najbolje govori koliko je Nejmar bio u savršenom položaju da "ćušne loptu" u gol, ali je to Mbape ignorisao.

Pogledajte samo koliko prostora ima Nejmar...