SLOBODAN SI!

AU - POSLE OVOGA JE ZAVRŠIO U REAL MADRIDU: Bahata zvezda POBESNELA na Anćelotija, pa počela da baca i šutira stvari!

Autor Nebojša Marković

Marko Asensio nimalo nije bio zadovoljan tretmanom, a kako stvari stoje, narednog leta će napustiti klub kao slobodan igrač.

Izvor: Twitter/@Ultra_Suristic/Printscreen

Nisu uspeli reprezentativci Srbije da zaustave Real Madrid, iako su ih isprva dobro preznojili - prvak Evrope savladao je Majorku 4:1 posle preokreta na stadionu "Santijago Bernabeu".

A važan trijumf branioca trofeja u Primeri obeležio je i bahati potez Marka Asensija na klupi Reala, koji je besno reagovao kada je shvatio da u klubu nema budućnosti za njega.

Real je savladao Majorku, za koju su svih 90 minuta odigrali i Predrag Rajković i Matija Nastasić. Srpski golman i defanzivac bili su deo tima koji je u 35. minutu poveo pogotkom Vedata Murićija, ali je došlo do preokreta u drugom poluvremenu.

Prvo je Valverde u 48. minutu prvog poluvremena izjednačio, da bi do kraja meča golove postigli i Vinisijus, Rodrigo i Antonio Ridiger, za ubedljiv trijumf Reala. Ali potez trenera Karla Anćelotija da ne uvede u igru Asensija ozbiljno je naljutio Španca.

Asensio se dugo zagrevao i nadao ulasku u igru, ali je gledao kako šansu s klupe dobijaju Eden Azar, Ferlan Mendi, Dani Sebaljos i Lukas Vaskez, dok je iskusni Anćeloti rešio da ne napravi petu izmenu i tako mu pruži šansu.

Bio je Asensio besan, vratio se na klupu gde je šutnuo flašicu i bacao stvari kada je shvatio da neće ući u igru. Time je praktično i sam shvatio da je njegovom boravku u Realu došao kraj - njemu ističe ugovor s Madriđanima narednog leta, kada će postati slobodan igrač. Neće u Realu tolerisati ovakvo ponašanje, a ne ide mu u prilog ni činjenica da odlično igraju saigrači na njegovoj poziciji, i Vinisijus i Rodrigo.