Fudbal

BIVŠI NAPADAČ ZVEZDE POSLAO HRVATA U BOLNICU! Dramatična scena na utakmici - izneli su ga na nosilima!

Autor Mladen Šolak

Golman PAOK-a iznesen je posle snažnog udarca bivšeg napadača Crvene zvezde Ričmonda Boaćija.

Izvor: Profimedia/Peter Lous/Prange Pictures

Golman mlade (U-21) reprezentacije Hrvatske Dominik Kotarski iznesen je sa utakmice svog tima, solunskog PAOK-a, protiv Lamije. U dramatičnoj sceni on je dobio udarac nogom u glavu, a udario ga je bivši napadač Crvene zvezde, Ričmond Boaći, koji sada igra za Lamiju. Kotarski je ostao da leži na travi, pa je nosilima iznesen.

Dominik Kotarski (22) je bivši đak Dinamo Zagreba, iz kojeg je sa 18 godina otišao u Ajaks i tamo nastavio školovanje do 2021, kada je otišao u Goricu, pa je krajem juna ovog leta došao u PAOK. Kada su ga izneli u utakmici protiv Lamije, njegovo mesto zauzeo je rezervni golman Stefan Švab i Solunjani su pobedili 1:0 i zauzeli drugo mesto na tabeli, sa dva boda manje od perfektnog lidera – Panatinaikosa (12 bodova).

Otkud Boaći u Lamiji?

Izvor: MN Press

Kada je u pitanju Boaći (29), on je od drugog odlaska iz Zvezde u februaru 2021. igrao za poljski Gornjik šest meseci (14 utakmica, bez gola), pa je prošlu sezonu proveo u Beitaru iz Jerusalima (28 mečeva, šest pogodaka). U dresu Lamije nastupio je u poslednja dva meč kao rezervista, ali nije uspeo da se "upiše" u strelce.