ŠTA SE DEŠAVA?

NAPETO! POGLEDAJTE KAKO SU LEVANDOVSKOG DOČEKALI U MINHENU: Samo sa jednim igračem Bajerna ima problem (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Levandovski i Miler su godinama sarađivali u napadu Bajerna, ali sada nije sjajna situacija između njih dvojice. Bar se tako čini...

Izvor: Profimedia

Robert Levandovski i Tomas Miler bili su saigrači osam godina u Bajernu, za to vreme postali su i veliki prijatelji, međutim odluka poljskog napadača da ovog leta ode u Barselonu očigledno je pokvarila njihove odnose. Tome nisu pomogle ni Milerove reči koji je javno kudio Levandovskog nakon što je prešao u Barsu, pa je sinoć bilo vrlo napeto kada su se prvi put od 2014. godine na terenu pozdravili kao protivnici u Ligi šampiona.

I pre nego što su istrčali na teren "Alijanc arene", bilo je interesantno videti kako su se Levandovski i Miler ponašali u tunelu. Levandovski se normalno pozdravljao sa svim igračima Bajerna, a kada je došao do Milera, promenio je raspoloženje.

Miler mu je pružio ruku, Levandovski je krenuo da se pozdravi sa njim, a onda je sklonio ruku uz osmeh na licu. Nije jasno da li je u pitanju ljutnja koju je na sekund zaboravio pre nego što je video da je dao ruku Mileru ili je u pitanju njihova interna šala koja služi da zbuni navijače.

Takođe, na terenu su se pozdravili "hladno", kada je Levandovski morao da čestita svom nekadašnjem saigraču koji stoji iza nadimka "Levangolski" na pobedi Bajerna od 2:0.

Pogledajte snimak iz svlačionice!