POGLEDAJTE

ŠTA ĆE IM REĆI MBAPE? MESI I NEJMAR IGRAJU KAO NEKAD: Ova akcija je podsetila na dane iz Barse - kao na treningu!

Autor Nebojša Marković

PSŽ je slavio minimalnim rezultatom, a sjajni Argentinac i Brazilac su se pobrinuli za pobedonosni pogodak.

Izvor: Streamja.com/Printscreen

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Lion 1:0 u derbiju francuske Lige 1, u meču u kom su bili ozbiljno testirani. Ipak, upisali su sedmi trijumf u osmom kolu i tako zadržali dva boda prednosti ispred Olimpika iz Marseja.

A pobedu su Parižanima doneli Lionel Mesi i Nejmar - za kojeg se pričalo da se opet svađao s Mbapeom - i to baš onako kako su to nekada umeli da zajedno rade u dresu Barselone.

Posle remija Marseja protiv Rena, PSŽ je na kratko bio skliznuo sa prve pozicije. Ipak, tamo su se brzinski vratili, pošto PSŽ nije dozvolio iznenađenje na gostovanju. Imali su kontrolu meča, više šansi i daleko više lopte u nogama, ali na kraju je samo jedan gol napravio prevagu.

Sve se odigralo već u petom minutu. Kilijan Mbape je samo započeo akciju, predao je loptu Veratiju, a ovaj Mesiju. Krenuo je Mesi u svoj uobičajeni trk između nekoliko protivničkih igrača, pronašao je Nejmara na levoj strani, koji mu je uzvratio uslugu, a usledio je sjajan udarac Mesija, kao na treningu. Pogledajte kako su njih dvojica doneli pobedu PSŽ-u i podsetili na neke njihove stare, zajedničke dane:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Evo kako sada izgleda tabela francuske Lige 1:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt