OPA

ZVEZDU REAL MADRIDA PITALI DA LI BI IGRAO ZA BARSELONU: Traži ga Ćavi, a njegov odgovor je RAZBESNEO navijače!

Autor Nebojša Marković

Marko Asensio je ponovo u centru zbivanja.

Izvor: YouTube/ Tiempo de Juego COPE/Printscreen

Nova transfer bomba mogla bi da bude na pomolu u španskom fudbalu. Uskoro izlazi dokumentarac o 22 godine otkako je Luis Figo prešao iz Barselone u Real Madrid, a poslednjih dana na Pirinejima sve bruji o mogućnosti da jedan igrač pođe u suprotnom smeru.

Mediji su objavili da je Barselona zainteresovana da iz Real Madrida dovede Marka Asensija i to kao slobodnog igrača narednog leta, a sada je i španski fudbaler iznervirao mnoge navijače Reala.

Asensio se trenutno nalazi na okupljanju sa reprezentacijom Španije pred mečeve u Ligi nacija, a tom prilikom je dao intervju za "Kope". Njemu ističe ugovor narednog leta, a posle pisanja da ga Ćavi želi u svojim redovima, on je pokušao da ostane diplomata.

"Ne znam da li me Barselona želi. Postoje glasine oko mnogo klubova, to je normalno", rekao je Asensio, ali je novinar želeo da od njega čuje nešto zvučnije, pa ga je upitao da li može da kaže "Nikada neću igrati za Barselonu".

"Nikada nisam razmišljao o budućnosti u Barseloni. Ne znam kako bi to bilo. Stvarno ne znam, trenutno ne mogu da odgovorim na to pitanje", rekao je Asensio koji očito nije želeo da takav transfer isključi, što je dovelo do velikog nezadovoljstva među navijačima Real Madrida i brojnim negativnim komentarima na društvenim mrežama.