NEMA DILEMU

LEGENDA LIVERPULA U KATARU NEĆE NAVIJATI ZA SVOJU ENGLESKU: Pogledao u kameru, pa otkrio zbog čega ima drugog favorita!

Autor Nebojša Marković

Reklo bi se da bi Džejmi Karager pre voleo da Argentina postane novi prvak sveta u fudbalu, a ne njegova Engleska.

Izvor: Twitter/@MessiTribute/Printsreen

Ostalo je još pet nedelja do početka Svetskog prvenstva u fudbalu. Turnir u Kataru biće istorijski, a organizatori su nedavno objavili šokantnu listu stvari koja je zabranjena u toj zemlji za vreme trajanja takmičenja. Ali ovaj turnir biće poseban i zbog brojnih svetskih zvezda koje će se pojaviti.

Lionel Mesi će upravo u Kataru igrati svoje poslednje Svetsko prvenstvo u karijeri, a slavni Džejmi Karager istakao je da bi upravo zbog njega pre voleo da Argentina postane prvak sveta nego njegova Engleska.

Nekadašnji defanzivac Liverpula i reprezentacije Engleske Džejmi Karager bio je stručni konsultant na američkoj televiziji "CBS Sports" u okviru analize mečeva Lige šampiona, u društvu Tjerija Anrija i Majke Ričardsa. Posle spektakularnog pogotka Mesija za PSŽ protiv Benfike, Karager je imao šta da kaže o omalenom Argentincu.

"On je najbolji igrač kojeg smo nas trojica videli. Imamo velikane iz prošlosti, Pelea, Johana Krojfa... Videli smo Maradonu, ali Mesi je najbolji koji je ikada igrao fudbal. Možda to svi ne vide tako jer neki misle da moraš da osvojiš Svetsko prvenstvo da bi bio najbolji. Ništa mi ne bi bilo draže nego da Argentina osvoji turnir u Kataru, da ga osvoji Mesi. Samo kako bi se zacementirao kao najveći svih vremena, što za mene svakako jeste", poručio je Džejmi Karager.