Bekrija

NOVI SKANDAL EDENA AZARA, PONOVO GA UHVATILI U PROVODU: Bančio do kasno u noć, oglasio se i selektor Belgije!

Autor Nikola Lalović

Edena Azara fudbal sve manje zanima, a sve više ga viđamo po noćnim klubovima!

Izvor: Profimedia/YouTube/screenshot/Real Madrid Videos HD

Ponovo ista priča sa Edenom Azarom. Otkako je stigao iz Čelsija u Real Madrid potpuno je zaboravio na profesionalizam, a samo nekoliko dana nakon što ga je španski "Sport" uhvatio u noćnom provodu, to su uradili i Belgijanci! 

On je bio deo nacionalnog tima Belgije koji je igrao mečeve Lige nacija, a pred utakmicu sa Holandijom ofanzivni vezista Reala odao se porocima i provodu, To je čak potvrdio i selektor Roberto Martinez,

"Verujemo svojim igračima i ne branimo im da se druže sa svojom porodicom i prijateljima. Postoji jasna priča o tome šta se dogodilo i ne želim dalje da pričam javno. Rešićemo sve unutar svlačionice. Ne bih voleo da se tako nešto ponovi u budućnosti", rekao je Martinez u razgovoru za belgijski RTBF.

Azar igra jako malo kod Karla Anćelotija, ove sezone je na četiri meča ušao sa klupe i upisao gol i asistenciju, a redovno se žali na svoj status u klubu. Ipak, kao neko ko je plaćen 115.000.000 evra jedan je od najvećih promašaja kluba, a ako ovako nastavi mogao bi da ostane i bez kapitenske trake koju je zadužio u nacionalnom timu Belgije. 

Nije poznato u kakvom je sada noćnom provodu uhvaćen, ali se zna da ga je "Sport" uhvatio kako se provodi sa ženom koja nije njegova supruga.