Skandal

SRAMOTA! BILI STE MI IDOLI, A POGLEDAJTE ŠTA STE URADILI: Svi kritikuju sramotan potez Kasiljasa - Ne laži, već PRIZNAJ!

Autor Mladen Šolak

Iker Kasiljas napisao je da je "gej", pa je objavio i da mu je "profil bio hakovan". Fudbalska legenda se zapetljala i nije našla pravi način da se izvuče iz svoje gluposti.

Izvor: Profimedia

Poznati australijski fudbaler Džoš Kavaljo (23), koji se javno deklarisao kao gej, izuzetno je razočaran uvredljivim potezom Ikera Kasiljasa, španske fudbalske legende. Kavaljo je napisao: "Težak put koji svaka LGBT osoba mora da prođe. Krajnje sramotno je kada vidim svoje idole i legende ove igre da prave šalu od toga".

Kasiljas je u nedelju napisao na Tviter profilu da je gej, pa se branio da mu je "profil hakovan", nakon što je u međuvremenu objašnjeno da je to uradio jer je bio ljut zbog pisanja novinara o njegovoj navodnoj vezi sa jednom glumicom. Reagujući na tu njegovu poruku, takođe legendarni kapiten Barselone Karles Pujol napisao je: "Vreme je da ispričamo našu priču", učestvujući na taj način u potezu koji je uznemirio mnoge i izazvao niz osuda čuvenih fudbalera.

Izvor: Profimedia

Veliki asovi nisu razmišljali i povredili su mnoge, potcenjujući njihovu borbu, a njihov potez naljutio je i još neke poznate fudbalere, poput bivšeg premijerligaškog igrača Hosea Enrikea. On je citirao Kasiljasovu poruku o "hakovanom profilu" i napisao: "Umesto da se izviniš i priznaš grešku, radije biraš da lažeš sve".

Izvor: Profimedia

Kasiljas je iznervirao ljude širom sveta oko godinu dana nakon razvoda sa poznatom novinarkom Sarom Karbonero, a navodno mu je zasmetalo to što ga dovode u vezu sa Alehandrom Onijevom, 30-godišnjom glumicom.