Izgledalo je katastrofa!

UŽAS - REALOV ŠTOPER KRVAV NAPUSTIO TEREN! Postigao gol, pa pao na travu - zbog ovoga je zaradio 20 kopči! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Nezgodan udarac koji je Antonio Ridiger dobio u 95. minutu meča ostaće mu kao uspomena zbog šavova na licu.

Izvor: Streamja.com/Printscreen

Fudbaleri Real Madrida i Šahtjora remizirali su u Varšavi na meču grupne faze Lige šampiona, a poslednji pogodak na meču postigao je nemački štoper Antonio Ridiger. Iskusni fudbaler koji je nedavno stigao u Madrid iz londonskog Čelsija "skupo" je platio pobedonosni gol u 95. minutu, pošto je samo nekoliko sekundi kasnije potpuno krvav ležao na terenu.

Realov defanzivac dobio je jak udarac u lice prilikom sudara sa golmanom Šahtjora Trubinom, a nakon udarca su obojica ostali na terenu. Ridiger je pokušao da se pridigne, ali kada je video krv na svom dresu odlučio je da je bolje da sedne i sačeka lekarski tim. Pogledajte kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Po prvim informacijama iz Španije, Realov defanzivac tek treba da bude testiran kako bi se otvrdilo da li ima nekog preloma, a za sada je "zaradio" čak 20 kopči! Njega su doktori madridskog kluba morali da ušivaju odmah nakon meča, pa se Antonio Ridiger pojavio sa šavovima i ispred medija, nekoliko minuta nakon završetka utakmice grupne faze.

Nemački štoper nosio je masku preko face u prethodnom periodu, a navijači Reala smatraju da je tada pružao najbolje partije u karijeri. Zbog toga su na društvenim mrežama počele šale na njegov račun, iako je situacija na terenu bila veoma ozbiljna.