Tuga!

POTRESNA PORUKA OHIJA OMOIŽUANFA! Bivši napadač Zvezde slomljen od bola - objavio sliku malog kovčega! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Preminuo je dečak Elija, rođak nekadašnjeg fudbalera Zvezde.

Izvor: MN Press

Bivši napadač Crvene zvezde Ohi Omoižuanfo podelio je na društvenim mrežama detalje porodične tragedije. On je na svom Instagram nalogu saopštio da je njegov mali rođak Ellija preminuo, a tom prilikom nije otkrio u kakvom je srodstvu sa dečakom koji je izgubio život.

Ipak, iz objave se vidi da je ova vest teško pala golgeteru koji je sa srpskim timom osvojio duplu krunu u prethodnoj sezoni. Na svom profilu ostavio je fotografiju belog kovčega, uz emotivnu poruku preminulom dečaku.

"San je bio da ćete odrasti zajedno, doživljavati životne uspone i padove zajedno. U teškim vremenima, uvek biste imali jedno drugo. Ali nije, Elija nam je prerano oduzet, ali će zauvek živeti u našim srcima. Volim te anđele moj. Počivaj u miru", napisao je Ohi Omoižuanfo uz fotografiju kovčega.

Podsećamo, Ohi Omoižuanfo proveo je u Crvenoj zvezdi nešto više od šest meseci, a za to vreme izgradio je odličan odnos sa navijačima. Mnogima je bilo krivo kada je prodat na početku nove sezone, jer je tokom boravka u Beogradu na 24 meča u crveno-belom dresu postigao 12 pogodaka. Podsetite se nekih detalja njegovog boravka u Zvezdi: