Fudbal

STADION OD 80.000.000 EVRA PODIGNUT ODMAH DO SRPSKE GRANICE: Baciće Maksimir i Poljud u zapećak, ovo će biti ČUDO! FOTO

Autor Nikola Lalović

Stadion Pampas bi trebalo da bude pušten u rad u narednih nekoliko meseci!

Izvor: Facebook/screenshot/NK Osijek

"Pampas Arena" će uskoro biti gotova! Stadion koji se gradi u Osijeku, na samo pedesetak kilometara od granice sa Srbijom. U stadion će biti uloženo preko 80.000.000 evra, kapacitet će mu biti 13.000 mesta, a sada je NK Osijek predstavio kako "Pampas" trenutno izgleda.

Radovi su u punom jeku i za sada je plan da ovaj moderni objekat bude spreman za početak 2023. godine, tj. da Osijek zaigra na njemu u tekućoj sezoni! Radovi su počeli 2018. godine, trebalo je da budu gotovi za tri godine, ali je virus korona napravio velike promene u planovima. 

Gradnja je ubrzana ove godine, a uz stadion Osijek će dobiti i novi moderan trening kamp i potpuno nove prostorije za omladinsku školu i kompletan juniorski pogon. Radove je posetio i Lorinc Mesaroš, najbogatiji Mađar, istaknuti član Fidesa i za sada - sponzor Osijeka. Iako je bilo reči da je on kupio klub zvanično se vodi kao prvi sponzor, a radove je posetio u društvu čelnih ljudi kliba.  Pogledajte kako izgleda ovaj sjajan moderni stadion na samoj granici Srbije:

Tagovi