PITAJU SE KAKO

SVI MU SE SMEJALI ZBOG FRIZURE, A ON SMUVAO MIS ŠPANIJE: "Propala" investicija Reala ima novu devojku (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Poznati fudbaler Hames Rodrigez, koji se nije proslavio u Real Madridu, ima novu devojku.

Izvor: Instagram/sarahloinazm/JamesRodriguez10/Screenshot

Kolumbijski fudbaler Hames Rodrigez nije imao karijeru kakva mu se predviđala nakon Svetskog prvenstva 2014. godine na kom je blistao, ali zato mu ne nedostaje uzbuđenja na ljubavnom planu. Povezivao se sa mnogim devojkama u poslednjih nekoliko meseci, a poslednje informacije govore da mu društvo u Atini, gde sada nastupa za Olimpijakos, pravi poznata baksijska manekenka Sara Loizan.

U pitanju je visokoobrazovana Mis Španije koja je završila Poslovnu administraciju menadžment i koja govori četiri jezika, a koja je od nedavno u vezi sa Hamesom Rodrigezom.

Glasine o njihovoj vezi stigle su naravno iz Kolumbije, gde su novinari koji prate fudbalera primetili da razmenjuju "lajkove" na Instagramu, pa im nije promaklo da se između njih krije nešto više od prijateljstva. Za sada nisu potvrdili vesti da su zajedno, ali gotovo da nema dileme da ćemo je uskoro videti na mečevima Olimpijakosa koji je ovog leta doveo nekoliko "istrošenih" fudbalskih zvezdi poput Hamesa, Marsela, Vrsaljka...

Podsetimo, Hames Rodrigez je nakon nastupa na SP u Brazilu prešao u Real Madrid za oko 75 miliona evra, ali iako je na početku ostavio dobar utisak - polako je padao u zaborav i išao na pozajmice dok ga nisu "poklonili" Evertonu.

Pogledajte fotografije lepe Sare Loizan, nove izabranice Hamesa Rodrigeza.