Fudbal

IGRAČI REALA RAZBILI BARSU, PA ODMAH OTIŠLI KOD OVE LEPOTICE: Procurela slika sa žurke, pogledajte Modrića! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Fudbaleri Reala su se posle pobede nad najvećim rivalom odmah zaputili kod Mine Bonino.

Izvor: Twitter/screenshot/RMadridInfo

Real Madrid je sjajnom partijom u "El Klasiku" potpuno razbio Barselonu i pobedio 3:1, a nakon utakmice su se našli na velikoj proslavi kod jedne lepotice! U pitanju je Mina Bonino, devojka Federika Valverdea, urugvajskog vezista koji je sve bitniji šraf u timu "kraljevskog kluba". 

Valverde je dao drugi gol na meču i bio je jedan od najboljih na terenu, a nakon toga se sa celim timom zaputio kod svoje devojke koja je slavila rođendan.

Mina je inače jako bliska sa prvotimcima Reala pa je tako nedavno pokušavala da ubedi Kazemira da ostane u klubu, a našla se u centru pažnje i nakon meča Reala i Atletika kada je na društvenim mrežama pokazala dres svog dečka natopljen krvlju! Pogledajte kako izgleda Mina Bonino:

Što se tiče slavlja kod nje na rođendanu, slika koja se pojavila izazvala je brojne komentare pre svega zbog Luke Modrića. Hrvatski reprezentativac je igrao 78 minuta na ovom meču, a na izlasku iz igre dobio je ogromne ovacije. Posle utakmice je rešio da se opusti, pa se tako na grupnoj slici sa rođendana vidi da drži nargilu!