Bomba!

NAJPLAĆENIJA FUDBALERKA "ZAPALILA" DODELU ZLATNE LOPTE: Ona je ćerka NBA legende, a "oduvala" je Mbapea! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Zapamtite ime Triniti Rodman, jer ona preti da uzme Zlatnu loptu već sledeće godine!

Izvor: Profimedia

Na dodeli Zlatne lopteKarim Benzema je bio glavna zvezda, prošetao je crvenim tepihom sa dve lepotice i uzeo najveću nagradu. Kilijan Mbape je sa druge strane izviždan od strane publike u Parizu, a kada je seo na svoje mesto sve oči su bile uprte u damu pored njega.

To je bila Triniti Rodman, američka fudbalerka i najbolja igračica Vašington Spirita koja je dovela svoj tim do titule u američkom prvenstu i pritom osvojila nagradu za rukija godine u toj ligi. Ona je sve očarala svojim stajlingom u plaovj kožnoj haljini, a ova 20-godišnjakinja je velikim koracima stigla na največi scenu.

U februaru je debitovala za nacionalni tim i već sada je postala jedna od najboljih igračica ekipe koja uvek cilja na titulu prvaka sveta, a ako vam njeno prezime zvuči poznato, i treba da bude! Ona je ćerka legendarnog košarkaša Čikago Bulsa Denisa Rodmana. Pogledajte kako Triniti izgleda:

"Ne mogu da verujem da sam nominovana. Činjenica da ću biti u blizini tako neverovatnih igrača, nema veze što sam nominovana s njima, jako poštujem sve te igrače i to je za mene san", rekla je Triniti Rodman na ceremoniji.

Ona je nedavno potpisala novi ugovor sa Vašingtronom i time postala najplaenija fudbalerka u SAD, što dovoljno govori o njenom potencijalu. Završila je kao 18. u izboru za najbolju fudbalerku sveta, a o svojim daljim planovima kaže:

"Puno se toga dogodilo do sada i mogu samo da sanjam, ali mislim da ću samo da nastavim da guram napred i da ću davati sve od sebe", rekla je Triniti Rodman.