Čudo od igrača!

MITAR NE PRESTAJE - CRVENI, PENAL, PA GOL! Srbin za 4 minuta spremio OTKAZ legendi Premijer lige! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski fudbaler osmi put zatresao mrežu, a ovog puta je u četiri minuta ozbiljno namučio rivale!

Izvor: Arenasport/printscreen

Nastavlja se teror Aleksandra Mitrovića u Engleskoj! Srpski fudbaler pogodio je mrežu osmi put u tekućoj sezoni Premijer lige, a njegov Fulam veoma je blizu pobede nad Aston Vilom. Za to je najzaslužniji upravo srpski fudbaler koji je u samo nekoliko minuta odigrao "simultanku" protiv ekipe iz Birmingema.

Aleksandru Mitroviću bilo je dovoljno četiri minuta da iznudi crveni karton za Daglasa Luiza, zatim i penal nakon što je napucao u ruku Metija Keša, a na kraju i da savlada Emilijana Martineza. Pogodak u 67. minutu doneo je Fulamu prednost od dva gola, a Aleksandra Mitrovića pogurao je na listi strelaca - ispred njega su Erling Holand i Hari Kejn, dok se sada izjednačio sa Ajvanom Tonijem. Pogledajte gol Aleksandra Mitrovića:

Samo nekoliko minuta ranije, takođe je bio u centru pažnje... Dvojica igrača Aston Vile pokušali su da oduzmu loptu Aleksandru Mitroviću, na kraju su ga i faulirali na sredini terena, ali je srpski fudbaler uspeo da ih nadmudri. Napadač Fulama pao je nakon duela sa veznim igračem Daglasom Luizom, a zatim ušao u novi konflikt sa Brazilcem koji ljubi najlepšu fudbalerku na svetu.

Njih dvojica su se suočili čim se Mitrović pridigao sa trave, a u tim trenucima je Aleksandar uspeo da nadmudri svog rivala. Nakon kratkog koškanja dobio je udarac u lice zbog kojeg je pao istog trenutka, a sudija Majkl Oliver dodelio je Luizu crveni karton nakon što je konsultovao VAR tehnologiju. Pogledajte taj detalj:

Crveni za Daglasa Luiza zbog udaranja Aleksandra Mitrovića
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Nakon što je odgledao snimak nije imao nikakvu dilemu i odmah je isključio fudbalera tima iz Birmingema. Fulam je ubrzo uspeo da materijalizuje igrača više na terenu, pa je novi poraz Aston Vile, a samim tim i otkaz za Stivena Džerarda, sve bliži... Po svemu sudeći će i nakon 11 odigranih kola u Premijer ligi imati samo devet osvojenih bodova. Ovo je Mitrovićev gol koji mu "priprema" otkaz: