A NA KARABURMI...

"RADNA AKCIJA" NAVIJAČA OFK BEOGRADA: Pogledajte kako su sredili stadion - čupali korov, farbali ogradu... (FOTO)

Autori Milutin Vujičić Uroš Arsić

Klub prijatelja OFK Beograda ovog vikenda pozvao je navijače da pomognu u čišćenju i sređivanju stadiona. Pogledajte kako je to izgledalo.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Nije nikakva tajna da je "Omladinski stadion" na kome igra OFK Beograd već godinama zapušten, a navijači "romantičara" odlučili su da ovog vikenda organizuju pravu radnu akciju u kojoj su sređivali nekadašnju lepoticu sa Karaburme. Oko pedesetak navijača uzrasta od 15 do preko 70 godina - učestvovalo je u akciji koja je trajala skoro čitavu nedelju. Uložili su svoje slobodno vreme, i to na vedar i sunčan oktobarski dan u Beogradu, kako bi i stadion zablistao čime su još jednom pokazali koliko im je zaista stalo do kluba.

Reporter MONDA na licu mesta uverio se da je pokrčeno divlje rastinje koje je naruživalo "Omladinski stadion", popravljena je ograda, pokupljen i šut nastao pucanjem betonskih ploča, dok su deo oko tribina i golovi prefarbani.

U pitanju je naš poznati sportista koji je pre šest godina postao vicešampion Evrope u kategoriji F55 hicem od 38,22 metara. Upravo će se Miletić na "Omladinskom stadionu" na Karaburmi pripremati za buduća takmičenja koja sleduju u bacanju diska i donositi našoj zemlji nove medalje.

Pogledajte fotografije koje je zabeležio naš foto-reporter Uroš Arsić, kao i snimak dronom koji najbolje pokazuje kako je tekla velika akcija sređivanja stadiona OFK Beograda.