POVRATAK

CRVENA ZVEZDA OD 0:2 DO REMIJA U LIGI ŠAMPIONA: Jovan pokazao zašto je deo PRVOG tima!

Autor Nemanja Stanojčić

Jovan Mijatović upisao gol i asistenciju u omladinskoj Ligi šampiona.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda odigrala je nerešeno sa AZ Alkmarom u omladinskoj Ligi šampiona. Vratila se od dva gola zaostatka sa poluvremena, do remija pred revanš u Beogradu - 2:2 (2:0). Holanđani su na pauzi imali prednost i držali su sve u svojim rukama, ali je onda na scenu stupio Jovan Mijatović (17) i pokazao zbog čega je nedavno bio deo seniorskog tima crveno-belih.

U drugom delu je Mijatović prvo u 48. minutu smanjio zaostatak i vratio svoj tim u igru golom sa ivice kaznenog prostora. Onda je u 83. minutu bio u ulozi asistenta. Uposlio je Alekseja Vukičevića koji je postigao prelep pogodak sa oko 20 metara. Mogao je srpski tim da upiše i pobedu, ali je udarac Stefana Miladinovića završio pored stative.

Zoran Rendulić može da bude zadovoljan prikazanim u drugih 45 minuta, pred revanš koji se 1. novembra igra u Beogradu. Ukoliko u tome uspeju biće deo elitnog takmičenja. Dobru partiju pružio je i golman Jovan Miladinović koji je odbrani nekoliko pokušaja domaćina koji su golove dali preko Pokua (9. minut) i Adaija (28).