AU...

SKANDAL - NA PIKEOVOM IMANJU PRONAĐENO 250 GROBNICA! Platio je 20 miliona dolara za zemljište, pa je nastao HAOS!

Autor Nemanja Stanojčić

Đerar Pike na svom imanju pronašao je 250 grobnica...

Izvor: Profimedia

Na imanju Đerara Pikea pronađeno je 250 grobova! Fudbaler Barselone kupio je u Malagi zemljište na kom je planirao da gradi luksuzni hotel. On je 2015. godine za to platio oko 20 miliona dolara, al ije gradnja obustavljena. Na tom mestu pronađene su grobnice i dok se ne završi istraga i ne utvrdi šta je tačno u pitanju neće moći da se bavi gradnjom spomenutog hotela.

Sada mora da čeka, a arheolog Alberto Kumpijan je u razgovoru za lokalni list iz Malage pričao o tome. "Iskopali smo oko 250 grobnica, od kojih je većina u potpunosti prazna. Velika verovatnoća je da nikada nisu bile korišćene, ali su očigledno bile dovoljno vredne da budu sačuvane", rekao je Alberto i dodao da bi Pike trebalo da dobije "zeleno svetlo za nastavak gradnje početkom 2023. godine".

Sve ovo dolazi posle velikih problema koje Đerar ima i u privatnom i profesionalnom životu. Poznato je da se razvodi od Šakire i da je u sukobu sa poznatom pevačicom oko starateljstva nad decom. Ta bitka i dalje traje i sud bi uskoro trebalo da donese presudu. U isto vreme mu u klubu ne ide, navijači su nezadovoljni njegovim partijama i postoji šansa da u januaru bude prodat.