Raskid fudbalera Đerara Pikea i svetski poznate pevačice Šakire jedna je od vesti koja je potresla kako svet fudbala, tako i šou biznisa. Poznati par se rastao, ali "sapunica" oko njihovog kraja ljubavi se ne stišava.

Svetski mediji iz dana u dan otkrivaju nove informacije, pisalo se o Pikeovoj novoj devojci, a dosta toga će se u narednom periodu odlučivati pred sudom. To se naročito odnosi na starateljstvo nad decom. No, sada je i Šakira progovorila o celoj situaciji.

Pike je nedavno razbesneo Šakiru time što je "Gremi" nagrade koje je pevačica osvajala ostavio u svojoj firmi koja je u njegovom vlasništvu bila i pre nego što je stupio u brak sa Kolumbijkom. Kako se ta firma ne smatra nečim što su zajedno stekli u braku, tako će i Šakira imati dosta problema da povrati nagrade koje je svojim radom zaslužila.

Ipak, ni ona nije želela da ostane dužna fudbaleru Barselone. Šakira je u jednoj nedavnoj izjavi žestoko osula paljbu po Pikeu, pokazavši da smatra da je ona sebe davala više u njihovom zajedničkom životu.

"Ja sam najviše žrtvovala u toj vezi. Došla sam u Španiju, preselila se, prihvatila nov način života, sve kako njegova karijera ne bi trpela. Mogli smo da živimo u SAD, gde bi mi bilo lakše da radim kada je u pitanju moja pevačka karijera. Dosta toga bi bilo blizu, ali to ne bi odgovaralo njegovoj fudbalskoj karijeri", rekla je Šakira za magazin "Elle".

Instagram/Screenshot/3gerardpique, Instagram/Screenshot/shakira Šakira, Pike

Imajući u vidu kako su stvari tekle u proteklom periodu, nema sumnje da će i Pike uskoro imati spreman odgovor za Šakiru. Možda je i ova izjava način Kolumbijke da razbesni Španca, koji je već imao burnijih reakcija u vezi odnosa sa Šakirom. Nedavno su osvanule i fotografije sa jedne jahte na kojoj se ovaj nekada skladni par žestoko svađao pred očima svoje dece, što je dodatno zgrozilo njihove fanove.

Španski mediji su pisali da je Pike navodno varao Šakiru i ranije i to sa poznatom manekenkom Bar Refaeli, koja je jedno vreme bila u vezi i sa Leonardom di Kaprijom. Ovo je ona:

Instagram/screenshot/barrefaeli Bar Rafaeli